Jag bloggar – alltså finns jag

Den senaste veckan är det ett antal personer, mer eller mindre nära vänner och bekanta, som jag mött och som med antydan till anklagelse i rösten påpekat att ungefär

Du har ju inte skrivet något sedan Dubbelgångaren. Jag kollar varje dag!’ 

Trots att det varit mer än 30 000 besök på denna sida nu blir jag lika förvånad varje gång jag får höra att någon faktiskt läser det jag plitar ner. Någon mer än de tio som prenumererar på inläggen alltså. Det värmer i hjärtat att få uppskattning, samtidigt som det förpliktigar.

Tid har varit lite av en bristvara på sistone, dels är det  nya elever och kurser som ska sjösättas utan att fullständigt skrämmas slag på med alla uppgifter. Dels ska jag ha en ny fotoutställning  som startar på tisdag och varar hela februari, denna gång på biblioteket i Vingelstad, eller Västra Ingelstad som metropolen heter officiellt. Om du missade du den i Vellinge, ladda GPSen och kör 101:an till Vingelstad istället!

Även om många av bilderna är samma som förra gången  har Jante-Fjanten krupit upp ur sin håla igen  med ännu strängare krav på perfektionism…

Fortsätt gärna att titta in här – eller prenumerera på nya inlägg, det kommer snart nya, förhoppningsvis läsvärda, texter!

Om MacLindhe

Jag är född i mitten av 1950-talet i Malmö och har i stort förblivit Skåne trogen även om jag gärna besöker andra platser och länder. Numera äger jag mitt eget schema och det innebär väldigt mycket fotkonst och utställningar, även om skrivklådan pockar på då och dåvilket än så länge resulterar i bloggar . I was born in Malmo in the middle of the fifties, and have stayed in Scania, Sweden, even if I love to visit other places and countries. Nowadays I own my scedule, and spend a lot of my time I work with my art. Now and then, I still write a blog.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Jag bloggar – alltså finns jag

  1. Chorizo skriver:

    Jag började fundera om du varit krasslig eller nåt men med många järn i elden så förstår jag att tiden inte räcker till. Den som väntar på något gott väntar inte förgäves. I Skåne har ni också en fotoutställning att se fram emot . Lycka till!

  2. Vladimir skriver:

    Håller fullständigt med ovanstående, även om jag råkar vara lite sent ute.

    Förresten, gillar bilderna skarpt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s