Se upp Bong!!

För nu är det inte bara Helena som flåsar dig i nacken, nu tänker även jag göra ett anspråkslöst försök att skriva om olika matställen.

Jag hoppas att det blir många goda tillfällen att äta mig genom restaurangvärlden. Välkommen att följa med 🙂

Om MacLindhe

Jag är född i mitten av 1950-talet i Malmö och har i stort förblivit Skåne trogen även om jag gärna besöker andra platser och länder. Numera äger jag mitt eget schema och det innebär väldigt mycket fotkonst och utställningar, även om skrivklådan pockar på då och dåvilket än så länge resulterar i bloggar . I was born in Malmo in the middle of the fifties, and have stayed in Scania, Sweden, even if I love to visit other places and countries. Nowadays I own my scedule, and spend a lot of my time I work with my art. Now and then, I still write a blog.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Se upp Bong!!

 1. Barbro skriver:

  Buona sera, Monica!
  Kaffeböna i Strega? Ja, smaken är ju som baken…
  Själv tar jag den gärna i ett glas Sambuca. Vet du för resten att när de italienska männen tog en sväng förbi baren och intog en Sambuca med kaffeböna var det för att de inte skulle lukta sprit när de kom hem! Inte var det väl så för din del?

  • Monica Lindhe skriver:

   Nej, det visste jag inte! Strega både smakar o luktar jag gärna, men Sambucca, nja… som sagt smaken är som *****, klöven! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s