Nya inlägg här..

… kommer att komma högst sporadiskt ett tag framöver.

Varför det då? Tja, tiden räcker inte riktigt till allt jag vill just nu. Dessutom har skolan också börjat igen och eftersom det är den som är min huvudsakliga inkomstkälla får den väl ha sin beskärda del av min tid.

Därutöver tänker jag försöka stilla skrivklådan på ett lite annat sätt. Hur får väl framtiden utvisa.

Dock, ett och annat inlägg här kommer säkert att kännas tvunget att göra ändå.

Om du  inte  vill missa det så tycker jag du ska klicka snett upp till höger på sidan, dvs. prenumerera på nya inlägg, om du inte redan har gjort det. Då  får ett mail i lådan när  det är dags och behöver inte  gå in här och kolla hela tiden.

Tack för att du läst så långt!!  Vi ses… 🙂

Om MacLindhe

Jag är född i mitten av 1950-talet i Malmö och har i stort förblivit Skåne trogen även om jag gärna besöker andra platser och länder. Numera äger jag mitt eget schema och det innebär väldigt mycket fotkonst och utställningar, även om skrivklådan pockar på då och dåvilket än så länge resulterar i bloggar . I was born in Malmo in the middle of the fifties, and have stayed in Scania, Sweden, even if I love to visit other places and countries. Nowadays I own my scedule, and spend a lot of my time I work with my art. Now and then, I still write a blog.
Detta inlägg publicerades i Bloggande, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nya inlägg här..

  1. ingrita skriver:

    ok, ska du påbörja dina memoarer eller…!?

  2. Chorizo skriver:

    Då får vi ge oss till tåls och vänta på bättre tider och nya inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s