55+

De som läst mina bloggar tidigare har förmodligen fattat var jag bor, och noterat att jag har uttryckt en viss irritation över medias framställning av stället. Och ändå…

I måndags blev jag uppringd av en kvinna från den Store Festfixarens företag. Innan hon sagt vad hon ville hade mitt ego växt till sig rejält och fantasin skenade.

NU, nu, hade ryktet om min förträffligt läsvärda blogg nått enda dit och jag hade blivit en celebritet som naturligtvis skulle hamna på VIP-listor riket över.

Just i måndags passerades nämligen  10 000 besökare på bloggen, i snitt lite över hundra läsare per inlägg, och någon av dem hade naturligtvis tipsat kändisvärlden.

Så f*n heller.

Hon undrade om jag kunde tänka mig ställa upp på en intervju till en bilaga till SDS och HD. Inte med anledning av min blogg, nä då, utan som boende där jag bor. Naturligtvis borde jag ha sagt nej, klart och övertydligt, och talat om att jag definitivt inte är vad media vill lyfta fram härifrån.

Då  släppte hon sitt hemliga vapen.

Bilagan ska handla om  55+.

En artikel  ska tydligen – på ett positivt sätt – skildra livstids-, f’låt, livsstilsboendet här. Ett hastigt matematiskt överslag gav vid handen att min ålder  28+  blir två gånger 28 i augusti, och det kanske är tid att släppa taget. Eller?
Eller är det bara så som de sade om bloggare i Julia och Julie, allt ljus på mig?

Jag svarade alltså ja.

I tisdags kväll ringde en kille och intervjuade mig och jag fick sagt vad jag tyckte om medias tidigare bevakning av stället. I övrigt svarade jag nog inte heller riktigt som han förväntade sig.
Dessutom blev jag övertalad att skicka in ett foto på mig själv. Fördelen med att få göra det är att man kan ta 294 bilder (jodå, det kan man visst) med digitalkameran, tills man slutligen får ett man kan leva med och låta publicera.

I ärlighetens namn tror jag inte att jag kommer med. Nu heller.  De förväntar  sig inte att man säger att man tycker det är roligare att gå ut och äta på Krua Thai vid Möllan än på restaurangen här.
Och skulle det komma med  det är jag nog på säkert avstånd från vänner och bekantas hån och spe, i Sydafrika, tills det blåst över.

Om MacLindhe

Jag är född i mitten av 1950-talet i Malmö och har i stort förblivit Skåne trogen även om jag gärna besöker andra platser och länder. Numera äger jag mitt eget schema och det innebär väldigt mycket fotkonst och utställningar, även om skrivklådan pockar på då och dåvilket än så länge resulterar i bloggar . I was born in Malmo in the middle of the fifties, and have stayed in Scania, Sweden, even if I love to visit other places and countries. Nowadays I own my scedule, and spend a lot of my time I work with my art. Now and then, I still write a blog.
Detta inlägg publicerades i Bloggande, boende, Malmö, media, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s