Dag 6. Vilodag i Onslunda Sten. Inga meter alls!

Detta har varit en vilodag. Såväl cyklar som bakdelar har fått vila, och det har varit såå skönt! Morgonen inleddes med en lång frukost, nedsköljt av flera koppar kaffe, Mannen gjorde en insats och åkte med värden till tippen med skräp, och värdinnan och jag brottades med Sydsvenskans lördagskryss.

I eftermiddags gjorde jag något jag inte gjort sedan jag var tio år gammal – plockade blåbär. Stenröset i utkanten av tomten är nästan blått av bär, och med allas plockade bär  blev det en helt underbar efterrätt med lite mjölk och en nypa socker.

Det är härligt avslappnat, och ingen känner sig tvingad att göra något organiserat. Det är alltså helt ok att lägga sig och läsa om man vill det. Elizabeth George´s  senaste är inte fel när regnet smattrar mot taket och åskan dundrar. OCH man inte behöver cykla!!

Tack  för alla uppmuntrande kommentarer – anslutningen är inte tillräckligt långvarig för att kunna besvara dem.

Dagens citat: Jag har vunnit honom på bingo. Sidovinst. Han eller ett halvt kilo kaffe. (Värdinnan om värden)

Dagens låt: Please read the letter med Robert Plant och Alison Kraus (tillägnas vårt värdfolk bara för att den är så bra!)

Om MacLindhe

Jag är född i mitten av 1950-talet i Malmö och har i stort förblivit Skåne trogen även om jag gärna besöker andra platser och länder. Numera äger jag mitt eget schema och det innebär väldigt mycket fotkonst och utställningar, även om skrivklådan pockar på då och dåvilket än så länge resulterar i bloggar . I was born in Malmo in the middle of the fifties, and have stayed in Scania, Sweden, even if I love to visit other places and countries. Nowadays I own my scedule, and spend a lot of my time I work with my art. Now and then, I still write a blog.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dag 6. Vilodag i Onslunda Sten. Inga meter alls!

 1. Marie T skriver:

  Morrn Morrn!

  Idag vill jag önska låten och det ska vara Blueberry Hill, tillägnas
  blåbärsplockande cykelfantast.
  Undrar vad de plockar i Tour de France-loppet? Oliver månne?
  🙂

 2. Jenny J skriver:

  Regnar det hos Er…??? Här skiner solen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s