Det kom ett mail.

blå timmenDet kom ett mail via min fotohemsida sent i går kväll. Det brukar vara förfrågningar om eller beställningar på tavlor el kuddar. Som konstnär är det roligt att sälja tavlor, men ännu roligare när någon tar dem till sitt hjärta och läser in egna tolkningar i dem. Jag har nog aldrig blivit så tagen av någons omdöme av mina tavlor förr.
För dem som inte vet det är jag förutom konstnär även lärare – eller är det tvärtom?? Hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med barn och vuxna med NPF och andra funktionsnedsättningar, t ex utvecklingsstörningar. De senaste 19 åren har ca halva min tjänst varit på Särskild Utbildning för Vuxna (Särvux).  Mitt namn på de vuxna elevernas föräldrar – sagt och skrivet med mycket kärlek – särskilt mammorna, är noshörningar. De har stångats med olika myndigheter för sina barns bästa och utvecklat så mycket skinn på näsan att det blivit ett horn. Det hornet är värdefullt, glöm aldrig det!
Därför berörde bloggen som mailet länkade till mig extra djupt.

Flower Power.jpg

 

Om MacLindhe

Jag är född i mitten av 1950-talet i Malmö och har i stort förblivit Skåne trogen även om jag gärna besöker andra platser och länder. Numera äger jag mitt eget schema och det innebär väldigt mycket fotkonst och utställningar, även om skrivklådan pockar på då och dåvilket än så länge resulterar i bloggar . I was born in Malmo in the middle of the fifties, and have stayed in Scania, Sweden, even if I love to visit other places and countries. Nowadays I own my scedule, and spend a lot of my time I work with my art. Now and then, I still write a blog.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Det kom ett mail.

  1. Pingback: Det är alltid för tidigt att ge upp - Dans med svåra steg

  2. Pingback: Elefanten på bron - Dans med svåra steg

  3. Pingback: Elefanten på bron | Dans med svåra steg

  4. Pingback: Det är alltid för tidigt att ge upp | Dans med svåra steg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s